Η Alternative Energy Solutions δημιουργήθηκε για να σας προσφέρει καινοτόμες ενεργειακές λύσεις για την κατοικία σας ή το επαγγελματικό σας κτίριο.

Με πολυετή εμπειρία στο χώρο της Θέρμανσης , του Κλιματισμού, του Αερισμού, της Ηλιοθερμίας και των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, προσφέρουμε απολύτως αξιόπιστα, εξαίρετης ποιότητας προϊόντα, καθώς και ολοκληρωμένες – custom made  λύσεις.

Παράλληλα, φροντίζουμε να διασφαλίσουμε ένα ευχάριστο, υγιεινό και ασφαλές εσωτερικό περιβάλλον, αναβαθμίζοντας το επίπεδο διαβίωσής σας.


Η Alternative Energy Solutions είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των  συστημάτων αερισμού getAir, για Ελλάδα και Κύπρο.

Πρόκειται για πρωτοποριακά συστήματα εξαερισμού, εντελώς νέας τεχνολογίας αλλά και φιλοσοφίας!

Οι διαφορές των συστημάτων της getAir με τα κλασσικά συστήματα εξαερισμού είναι πολλές και ουσιώδεις:

Ανακτούν πάνω από το 90% της θερμότητας
Φιλτράρουν σχεδόν το 100% των επιβλαβών σωματιδίων
Προσφέρουν έως και 50% εξοικονόμηση στη θέρμανση

Όλες οι ανησυχίες σχετικά με τα συστήματα εξαερισμού, την πολύπλοκη εγκατάσταση τους και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις συντήρησης τους, με την getAir αποτελούν παρελθόν!

Δείτε Περισσότερα >>

Η aNRG ΠΑΕΙ…CLIMATHERM 2020!

ΦΕΡΝΟΥΜΕ "ΑΛΛΟ" ΑΕΡΑ

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η aNRG συμμετέχει με τα προϊόντα της getAir Hellas στη διεθνή έκθεση CLIMATHERM ENERGY 2020 που θα λάβει χώρα 21-23 Φεβρουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο "METROPOLITAN EXPO".

Επισκεφτείτε μας στην αίθουσα 2, διάδρομος Α,περίπτερο 15, όπου μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για όλα τα συστήματα αερισμού - εξαερισμού, καθώς και για να βρούμε λύσεις που προσαρμόζονται και ανταποκρίνονται στις προσωπικές σας ανάγκες.
Θα χαρούμε να σας συναντήσουμε!

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να προμηθευτείτε την πρόσκληση για την είσοδο σας στην έκθεση, καθώς και για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία!

Τηλ.: 210 44 034 84
Email: info@getair.gr

http://www.getair.gr

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER