Φρέσκος αέραςτώρα πια τόσο απλά!


Η μικρότερη, αθόρυβη και πιο αποτελεσματική μονάδα οικιακού – μη κεντρικού αερισμού στην κατηγορία της.

SmartFan®

Ο καλός αερισμός είναι πολλά παραπάνω από το να έχετε απλά φρέσκο αέρα. Είναι καθοριστικός για να αισθάνεστε καλά στο σπίτι σας. Όταν παίρνετε βαθιές εισπνοές οξυγόνου μειώνετε το στρες και αισθάνεστε γενικά καλύτερα.

Η ασφάλεια και η προστασία είναι πλεονεκτήματα του μη κεντρικού, οικιακού αερισμού. Όμως το να μην ανοίγετε τα παράθυρα αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα. Φανταστείτε απλώς να βγαίνετε έξω χωρίς να ανησυχείτε αν έχετε κλείσει όλα τα παράθυρα! Ένα ανοιχτό παράθυρο αποτελεί επίσης πιθανό κίνδυνο για τα μικρά παιδιά. Όμως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε το φροντίζουμε εμείς αυτό.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΤΕ

Κατοικίες χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας είναι αδύνατον να λειτουργήσουν χωρίς την σύγχρονη τεχνολογία αερισμού. Ο αυτόματος αερισμός είναι εκ των ουκ άνευ, όταν κατασκευάζεται μία κατοικία του μέλλοντος. Τα σύγχρονα κατασκευαστικά υλικά μονώνουν τόσο καλά το σπίτι ώστε όταν εισέλθουν οι ρύποι και η σκόνη, δεν μπορούν να διαφύγουν. Χωρίς επαρκή αερισμό τα δωμάτια μπορεί να αποκτήσουν υγρασία και να αναπτυχθεί ακόμη και μούχλα. Με την ρύθμιση του εσωτερικού κλίματος μπορείτε να βοηθήσετε στη διατήρηση της δομής του κτιρίου, ενώ ταυτόχρονα αυξάνετε την αξία του.

Ξεχάστε όλες τις ανησυχίες που μπορεί να είχατε σχετικά με τα συστήματα αερισμού, την πολύπλοκη εγκατάσταση τους και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις συντήρησης τους. O σύγχρονος αερισμός της get Air, με την απλή αλλά υψηλής αποτελεσματικότητας τεχνολογία, θα σας αλλάξει γρήγορα την άποψη. Χάρη στο συμπαγή σχεδιασμό τους απαιτείται μικρή προσπάθεια για την εγκατάσταση τους. Ο αρθρωτός τους σχεδιασμός κάνει την αλλαγή φίλτρου εύκολη. Τέλος οι αποδεδειγμένες τεχνολογίες εγγυώνται την μακρά διάρκεια ζωής του προϊόντος.

Καλώς ήλθατε στην επανάσταση του οικιακού αερισμού

Οι μονάδες αερισμού της getAir αποτελούν την καινούρια γενιά στον μη κεντρικό, οικιακό αερισμό. Αυτά τα πρωτοποριακά συστήματα αερισμού με ενσωματωμένη ανάκτηση θερμότητας αποτελούν τον ανταγωνιστικό πυρήνα μας, που έχουν κατασκευαστεί και αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια.

Ο SmartFan® είναι το αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας και ανάπτυξης. Η τεχνολογία της getAir βασίζεται σε καινοτόμα στοιχεία που μειώνουν το θόρυβο, βελτιώνοντας της ροή του αέρα και ανακτώντας θερμότητα. Όμως δεν είναι μόνο η απόδοση που μας κάνει αυτό που είμαστε: έχουμε τελειοποιήσει τη σύνδεση της τεχνολογίας και του συμπαγούς σχεδιασμού.

Εμπιστευτείτε την τεχνολογία μας SmartFan®

Με την ευρεία γκάμα των SmartFan®, η getAir σας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο μη κεντρικό σύστημα αερισμού για όλο το σπίτι σας. Όχι μόνο ταιριάζει με τη διακόσμηση σας αλλά προσφέρει τη βέλτιστη ροή αέρα σε ελάχιστα επίπεδα θορύβου.

Μπορείτε να τοποθετήσετε τα SmartFans® σε όσα δωμάτια χρειάζεται, κυρίως όπου απαιτείται φρέσκος αέρας: καθιστικά, υπνοδωμάτια και playrooms. Ο αερισμός SmartFan® περιλαμβάνει τουλάχιστον δυο μονάδες που δουλεύουν ταυτόχρονα και ελέγχονται από μία μονάδα ελέγχου. Για την τοποθέτηση ενός SmartFan® το μόνο που χρειάζεται είναι μία οπή στον εξωτερικό τοίχο του δωματίου.

Ο ανεμιστήρας διώχνει τον θερμό αέρα που έχει καταναλωθεί για 70 sec.

Ο κεραμικός εναλλάκτης θερμότητας ανακτά την πολύτιμη θερμότητα από τον αέρα που εκρέετε μέχρι να φτάσει την αποθηκευτική του ικανότητα.
Τότε ο ανεμιστήρας αλλάζει διεύθυνση μεταφέροντας φρέσκο, εξωτερικό αέρα μέσα στο δωμάτιο. Ο εισερχόμενος, κρύος αέρας θερμαίνεται από τη θερμότητα που αποθηκεύτηκε προηγουμένως.

Όταν η αποθηκευμένη θερμότητα εξαντληθεί ο ανεμιστήρας αλλάζει διεύθυνση και ξεκινά ένας καινούριος κύκλος.

Smartfan

Εσωτερικό κάλυμμα με ηχομόνωση , (noise deflector)

Κεραμικός εναλλάκτης θερμότητας με κυψελώδη αρχιτεκτονική

Μονάδα ανεμιστήρα με ενσωματωμένες προστατευτικές γρίλιες και μονάδα φίλτρου

Εξωτερικό κάλυμμα με ηχομόνωση , (noise deflector)

SmartFan®

Η μικρότερη, αθόρυβη και πιο αποτελεσματική μονάδα μη κεντρικού- οικιακού αερισμού στην κατηγορίας της.

έως

50%

Εξοικονόμηση ενέργειας στην θέρμανση

έως

91%

Ανάκτηση θερμότητας

έως

46m3/h

παροχή αέρα

έως

11dB(A)

Επίπεδο ήχου

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

SmartFan® μονάδα ελέγχου

Έλεγχος μέσω εφαρμογής (App)

Αποκτήστε τον έλεγχο όλων των λειτουργιών μέσω εφαρμογής στο smartphone. Η οθόνη έξυπνου ελέγχου παρέχει τις ίδιες λειτουργίες με τη μονάδα ελέγχου αφής.

Μονάδα ελέγχου αφής

Ένα άγγιγμα σας είναι αρκετό για να επιλέξετε μία από τις τέσσερις ταχύτητες ανεμιστήρα για τις επιλεγμένες ζώνες. Οι έξι προκαθορισμένες λειτουργίες μπορούν να επιλέγουν για κάθε ζώνη.

Μονάδα έλεγχου LED

Η μονάδα ελέγχου LED έχει μόνο τέσσερα κουμπιά που διευκολύνουν την επιλογή ταχύτητας του ανεμιστήρα και τις λειτουργίες.

Μονάδα ελέγχου αφής

Δοκιμάστε την έξυπνη μονάδα ελέγχου τώρα!

null

Επιλέξτε μία λειτουργία στη μονάδα ελέγχου και ανακαλύψτε περισσότερα.

Είναι στο χέρι σας:μονάδα ελέγχου με οθόνη αφής (TOUCH) ή LED

Εύκολη αλλαγή χάρη στο πρωτοποριακό σύστημα plug-in

Οι μονάδες ελέγχου της getAir είναι σχεδιασμένες αρθρωτά και συνεπώς αυξάνεται κατ΄αυτόν τον τρόπο η ευελιξία. Το πλαίσιο και η οθόνη ελέγχου μπορεί να τοποθετηθεί στο βασικό στοιχείο χωρίς εργαλεία επιτρέποντας την εύκολη αναβάθμιση της μονάδας ελέγχου LED σε πολυλειτουργική μονάδα ελέγχου αφής (TOUCH), αναλόγως τις ανάγκες σας.

Αερισμός με ελεγχόμενες ζώνες

Το έξυπνο σύστημα ελέγχου TOUCH προσαρμόζεται τέλεια στις ανάγκες σας. Ρυθμίστε ταυτόχρονα διαφορετικές απαιτήσεις αερισμού.

null

Όλα μας τα προϊόντα με μία ματιά

Υπάρχει η κατάλληλη λύση για όλες τις περιπτώσεις

Εκτός από το κορυφαίο μας προϊόν τον μη κεντρικό- οικιακό αερισμό, SmartFan, μπορείτε να επεκτείνετε τη γκάμα των προϊόντων σας προσθέτοντας τα easyFan και ProjektFan. Βασισμένα στη τεχνολογία του SmartFan διαθέτουν και αυτά παρόμοιες λειτουργίες. Η κύρια διαφορά βρίσκεται στο σύστημα ελέγχου. Ενώ η πολυλειτουργική μονάδα ελέγχου αφής (TOUCH) του SmartFan εξυπηρετεί όλες τις πιθανές ανάγκες αερισμού, οι μονάδες ελέγχου PUSH and EASY του easyFan και ProjektFan επικεντρώνονται στις βασικές λειτουργίες.

Όλα μας τα προϊόντα με μία ματιά

Υπάρχει η κατάλληλη λύση για όλες τις περιπτώσεις

Εκτός από το κορυφαίο μας προϊόν τον μη κεντρικό- οικιακό αερισμό, SmartFan, μπορείτε να επεκτείνετε τη γκάμα των προϊόντων σας προσθέτοντας τα easyFan και ProjektFan. Βασισμένα στη τεχνολογία του SmartFan διαθέτουν και αυτά παρόμοιες λειτουργίες. Η κύρια διαφορά βρίσκεται στο σύστημα ελέγχου. Ενώ η πολυλειτουργική μονάδα ελέγχου αφής (TOUCH) του SmartFan εξυπηρετεί όλες τις πιθανές ανάγκες αερισμού, οι μονάδες ελέγχου PUSH and EASY του easyFan και ProjektFan επικεντρώνονται στις βασικές λειτουργίες.

Ο εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος Ελλάδος και Κύπρου

Επικοινωνήστε μαζί μας