Η Alternative Energy Solutions δημιουργήθηκε για να σας προσφέρει καινοτόμες ενεργειακές λύσεις για την κατοικία σας ή το επαγγελματικό σας κτίριο.

Με πολυετή εμπειρία στο χώρο της Θέρμανσης , του Κλιματισμού, του Αερισμού, της Ηλιοθερμίας και των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, προσφέρουμε απολύτως αξιόπιστα, εξαίρετης ποιότητας προϊόντα, καθώς και ολοκληρωμένες – custom made  λύσεις.

Παράλληλα, φροντίζουμε να διασφαλίσουμε ένα ευχάριστο, υγιεινό και ασφαλές εσωτερικό περιβάλλον, αναβαθμίζοντας το επίπεδο διαβίωσής σας.


Flyer


Φυλάδιο


Η Alternative Energy Solutions είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των  συστημάτων αερισμού getAir, για Ελλάδα και Κύπρο.

Πρόκειται για πρωτοποριακά συστήματα εξαερισμού, εντελώς νέας τεχνολογίας αλλά και φιλοσοφίας!

Οι διαφορές των συστημάτων της getAir με τα κλασσικά συστήματα εξαερισμού είναι πολλές και ουσιώδεις:

Ανακτούν πάνω από το 90% της θερμότητας
Φιλτράρουν σχεδόν το 100% των επιβλαβών σωματιδίων
Προσφέρουν έως και 50% εξοικονόμηση στη θέρμανση

Όλες οι ανησυχίες σχετικά με τα συστήματα εξαερισμού, την πολύπλοκη εγκατάσταση τους και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις συντήρησης τους, με την getAir αποτελούν παρελθόν!

Δείτε Περισσότερα >>

getAir: κατοικία στην Πανόρμου

Τοποθέτηση μονάδων getAir σε κατοικία που βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο στην περιοχή της Πανόρμου. Τοποθετήθηκαν δύο (2) μονάδες SmartFan με αισθητήρα θερμοκρασίας - υγρασίας και ελεγκτή Touch Control στο σαλόνι και στο υπνοδωμάτιο. Επίσης για την καταπολέμηση της υγρασίας και την απομάκρυνση των οσμών, τοποθετήθηκε μια (1) μονάδα SmartFan X9 στο μπάνιο.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER